Notowanie 671 2011-03-11
01. Kim Svärd - Manne's Song (POSTÓJ) - 3T
02. Marco V - Provider (↑8) - 2T
03. Fausto meets Russo - Zeit Raum (↑1) - 9T
04. Eric Tyrell, De Vox Ft. Helen - Only Love Can Set Us Free (↓1) - 8T
05. Yoji - Surrender (Nhato Remix) (↓3) - 6T
06. Chrisso - Don`t Look Back (POSTÓJ) - 8T
07. Breakage - Fighting Fire (NOWOŚĆ)
08. Stee Wee Bee feat. Snyder & Ray - Leaving (↑1) - 3T
09. Tiesto & Hardwell - Zero 76 (↑13) - 2T
10. Pink Floyd - Is There Anybody Out There (DJ Eco Bootleg) (↓3) - 18T
11. Niklas Harding & Kris O'Neil - Swingers Club (↑4) - 8T
12. Gofman & Tsukerman - One Way Back (↓4) - 11T
13. Urry Fefelove & Abramasi - Inquisition (↑3) - 2T
14. Costa - City Of Angels (NOWOŚĆ)
15. James Horner feat. Leona Lewis - I See You (Cosmic Gate Remix) (↓2) - 3T
16. Dr. Motte & Robert Babicz - Nono (Thomas P Heckmann Rework) (↑2) - 4T
17. Camilo Santi - Lovely Time (Krzysztof Chochłow Remix) (↓6) - 21T
18. Mike Foyle pres. Statica - Headrush (↓4) - 10T
19. Olav Basoski - New Day (↓7) - 6T
20. Neal Scarborough & Gary Maguire - As You Are (↓15) - 2T
21. Dave Cold - Dangerous Innocence (NOWOŚĆ)
22. Ferry Corsten - Punk (Arty s Rock-N-Rolla Mix) (NOWOŚĆ)
23. Andrew Rayel - Aether (↓2) - 7T
24. Tiësto vs. Diplo ft. Busta Rhymes - C'mon (Catch 'Em By Surprise) (↓7) - 4T
25. No Rules - Funk You All (↓6) - 23T
26. Marcel Woods - Tomorrow (Matthew Nagle Remix) (↑5) - 14T
27. Prezioso - Alone (Club Extended Mix) (↓1) - 8T
28. Marco V - C:\del*.mp3 (↑1) - 28T
29. Lay & Browne - The Light (NOWOŚĆ)
30. Wippenberg - Phoenix (NOWOŚĆ)
31. Garry Heaney - Rockstar Daft (↑1) - 9T
32. Richard Dinsdale - DJ, You've Got My Love (↑18) - 2T
33. Armin van Buuren ft Laura V - Drowning (↑6) - 2T
34. DJ Eco - People (Matthew Nagle Remix) (↑4) - 42T
35. Spencer & Hill - Yeah Yeah Yeah (Electro Mix) (↑2) - 6T
36. Genlog – Peace Love & Extazy (NOWOŚĆ)
37. Aly & Fila feat. Tiff Lacey - Paradise (↓12) - 4T
38. Moguai & Westbam - Original Hardcore (↓15) - 6T
39. Pink Fluid - Bitch Lady (↑6) - 2T
40. Triple X, Discobump - Discosound (↓10) - 6T
41. Abramasi - Heavy Industry (↑1) - 28T
42. Evol Waves - Everything In It's Right Place (NOWOŚĆ)
43. Ron Van Den Beuken vs T.O.M. feat. Hadassa - The Voice Inside (↑3) - 3T
44. Robbie Rivera feat. Ozmosis - Keep On Going (↑5) - 2T
45. Richard Durand - Dryland (Phynn Remix) (↓10) - 12T
46. Markus Schulz pres. Dakota - Sinners (↓2) - 2T
47. Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Disarm Yourself (↓6) - 6T
48. Joop - Choices (↓8) - 12T
49. Austin Leeds - Voodoo (NOWOŚĆ)
50. Sil - Windows (Sonny Wharton Remix)
====================================
Listę opuścili:
Andrew Mills - Generation 80's
Gordon Coutts - Back To Tekk
Klimazz pres. Lucca C. - Advanced Star Back 2011
Lange & Fabio XB pres. Yves De Lacriox - Electrify
Lentos - Forget About Us (Barnes And Heatcliff Remix)
Niels van Gogh vs. Daniel Strauss - Emergency
Slusnik Luna - Sun
The Nycer & Deeci - Losing Control
Tom Piper & Ryan Riback - The Police
Umek & PHNTM – Freaks On The Floor
DMC #671 2011-03-11
Notowanie jako całość - wypadło całkiem nieźle
Bardzo spodobały mi się nowości
Evol Waves - Everything In It's Right Place
Breakage - Fighting Fire
Remiks do Ferry Corsten - Punk skomentuje jako bardzo ubogi - choć nie najgorzej się słucha
Dziwi mnie natomiast utwór Genlog – Peace Love & Extazy Oczywiście jest to słynny temat który był popularny swojego czasu na imprezach, które dziś nazywamy wiksą [ przez cały ten harmider jaki wtedy panował - tak naprawdę nie wiem kto zainicjował temat do tego utworu] nie mniej jednak Tak jak widać w poniższym linku
http://www.discogs.com/artist/genlog - nigdzie nie widnieje informacja o tym, aby Genlog wydał ów numer. Sam utwór jak dla mnie jest bardzo mierny.. Dziwi mnie że jeszcze jest miejsce dla takich utworów na liście - jest wszedzie ale nie oficjalnym profilu Genlog.. Cóż
Cieszy mnie skok Dr Motte & Robert Babicz o te 2 miejsca w górę - liczę że jeszcze słuchacze zdążą go docenić.. Najciekawsze w liście było to , że zaraz po najwyższej nowości pojawił się utwór D'N'B wówczas reakcjię czata odebrałem jako ogólne zadowolenie z tego faktu
Fajnie by było żeby od czasu do czsasu pojawiał się jakiś utwór z tego gatunku, bądź mu pokrewnych ...
Evol Waves - Everything In It's Right Place
Breakage - Fighting Fire
Remiks do Ferry Corsten - Punk skomentuje jako bardzo ubogi - choć nie najgorzej się słucha
Dziwi mnie natomiast utwór Genlog – Peace Love & Extazy Oczywiście jest to słynny temat który był popularny swojego czasu na imprezach, które dziś nazywamy wiksą [ przez cały ten harmider jaki wtedy panował - tak naprawdę nie wiem kto zainicjował temat do tego utworu] nie mniej jednak Tak jak widać w poniższym linku
http://www.discogs.com/artist/genlog - nigdzie nie widnieje informacja o tym, aby Genlog wydał ów numer. Sam utwór jak dla mnie jest bardzo mierny.. Dziwi mnie że jeszcze jest miejsce dla takich utworów na liście - jest wszedzie ale nie oficjalnym profilu Genlog.. Cóż
Cieszy mnie skok Dr Motte & Robert Babicz o te 2 miejsca w górę - liczę że jeszcze słuchacze zdążą go docenić.. Najciekawsze w liście było to , że zaraz po najwyższej nowości pojawił się utwór D'N'B wówczas reakcjię czata odebrałem jako ogólne zadowolenie z tego faktu
Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, o 13:54 przez Lazarus, łącznie zmieniany 1 raz.
''Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia''
Z nowości :
07. Breakage - Fighting Fire
i
42. Evol Waves - Everything In It's Right Place
;
Co do ogólnej oceny notowania to kiepsko, na szczęście wyleciał nycer, z tym eco to już porażka, MW mógł by zmienić .24 na wersje bez rhymes'a
, po to kompromituje listę (moje zdanie
).
Jak już mają być na liście "stare" nowości, to chociaż takie, które nigdy na liście nie były!!
07. Breakage - Fighting Fire
i
42. Evol Waves - Everything In It's Right Place
Co do ogólnej oceny notowania to kiepsko, na szczęście wyleciał nycer, z tym eco to już porażka, MW mógł by zmienić .24 na wersje bez rhymes'a
Jak już mają być na liście "stare" nowości, to chociaż takie, które nigdy na liście nie były!!
Aja z tego Tytułu się bardzo cieszę.. ten był już zdecydowanie za długopaula pisze:Witam!!!!!
szkoda że liste opuścił:Lentos - Forget About Us (Barnes And Heatcliff Remix)
''Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia''
- norbertzabobrze
Generalnie nie widzę różnicy między tym notowaniem, a poprzednimi, nadal większość nowości jest dla mnie po prostu słaba. Nie mówiąc już o tym, że Punk Ferrego miał swój debiut jakieś 9 lat temu... i co z tego, że "odświeżony", dla mnie to już staroć, zresztą to już kolejny podobny przypadek w ostatnim czasie /poprzedni to Marco V - C:\del*.mp3 - co on w ogóle jeszcze robi na liście???
/. W końcu mają być to nowości czy lista odświeżonych kotletów?? Obok poz.50-ej i Evola Waves'a reszta nijaka i wtórna, a to zdecydowanie za mało, żeby lista czymś się miała wyróżniać. No cóż, ale za to brzmieniowo zaczyna przynajmniej stopniowo upodabniać się do "hitów z clubu Seven", echhhh.
"piszę to co myślę" 
-
Damian940915
Z nowości najlepsze są moim zdaniem Breakage - Fighting Fire oraz Ferry Corsten - Punk (Arty s Rock-N-Rolla Mix), bo odświeżony jest nieźle. Ogólnie do nowości sie w tym tygodniu nie przyczepię.
Co do Lentosa, to dla mnie mógłby pobyć jeszcze na liście, a wolałbym, by wypadł Eco - People. Tak czy inaczej z listy wypadł kawałek historii tego programu - ponad rok na liście.
Szkoda, że wypadł Lange z utworem Electrify, który moim zdaniem się wyróżniał swoim brzmieniem.
Najgorzej, że na liście wciąż są takie utwory jak Tiesto z wokalem Busty i pozycja 44 czyli Robbie Rivera, cieszy że wypadł Losing Control.
Co do Lentosa, to dla mnie mógłby pobyć jeszcze na liście, a wolałbym, by wypadł Eco - People. Tak czy inaczej z listy wypadł kawałek historii tego programu - ponad rok na liście.
Szkoda, że wypadł Lange z utworem Electrify, który moim zdaniem się wyróżniał swoim brzmieniem.
Najgorzej, że na liście wciąż są takie utwory jak Tiesto z wokalem Busty i pozycja 44 czyli Robbie Rivera, cieszy że wypadł Losing Control.
Lentos, Nycer i Piper, ta trójka zasłużenie opuściła listę. Trochę dziwi mnie wypadnięcie Slusnik Luny, ale cóż 
Pozycja 42 i 7 to największy plus. Marco V nie zasłużył na 2 . Dobrze, że Chrisso się trzyma, ale widzę go wyżej
Pozycja 42 i 7 to największy plus. Marco V nie zasłużył na 2 . Dobrze, że Chrisso się trzyma, ale widzę go wyżej
Ostatnio zmieniony 13 mar 2011, o 13:36 przez Kristofes, łącznie zmieniany 1 raz.